A zene videók voltak, mindig csak hallottam,

0
36173
Láthatjuk azt az összeget csodálatos zenekar körül,

Láthatjuk azt az összeget csodálatos zenekar körül,

Valamint lassan, hogy szeretné, hogy hasonlóképpen zenekar a többség a zenekarok által kifejlesztett zenészek-férfiak, potenciálisan egy énekes is, mint a művészek de azt akarom, hogy egy lányos zenekar megérted, hogy ez megvalósítható, mivel az a tény, hogy már megjelent néhány zenekar, amely kizárólag a nők.

Láthatjuk azt az összeget csodálatos zenekar körül,

De hogy kell a hely egy ilyen csoport vagy szerencsés vagy, vagy a barátaid zeneileg tehetséges nők, akik ugyanazon a weboldalon, így amikor köztetek generál az ötlet egy zenekar. Mások lelkesen egyetértek vagy a terv eddig egyedül, meg kell, hogy különböző, más zenészek, hogy keresse meg, ami minden bizonnyal egy kis extra kihívást jelent. Az első zenekar kezdett kialakulni, amikor csak 13 éves korosztály számára. Voltunk 4 haverok, egy dal, egy gitáros, egy zongora, felajánlotta nekem a dob, hogy azt illetően, hogy a zenekar elkezdte felfedezni. Eredetileg megpróbáltuk venni pálya egy akusztikus gitárt is csörgődob után a pokojících tényleg nem a bass játékos, de mivel gyorsan kezdett próbálni az INTÉZMÉNY, a dalok, megtaláltuk keresztül egy oktató.

Együtt, ez idő alatt játszott, valamint énekelt egy női zenekar a másik nő zenekar beállított 3 haverok, abban a korban, mintegy 25 éve, ebből 2 volt a zenekar korábbi tapasztalatok. Első hasonlóképpen kísérlet akusztikusan. Akkor kezdődött, hogy a gyakorlatban a közös megoldások, a hirdetés minden egyes található, a basszusgitáros pedig szintén az elválasztás után a között, hogy az eredeti trió, valamint egy lány dobos nekem. Nem készül sok teljesen lányos zenekar, de én megpróbáltam, hogy a móka-val-a fiúk-dobos szerencsés véletlen, hogy nem volt, egyszerűen volt elegendő tartalék idő is, amikor a vezetés segítségével a hirdetések a zenekarok, beléjük futottam, ami egy ponton elfogadta. A lány zenekart keres könnyen.

Mint egy lány zenekar, akkor valószínű,

Hogy keresni ötletek a különböző más zenekarok által kifejlesztett nőstények még az összeg az ilyen érted jamikor először kezdtem megszerzése kíváncsi zene, rájöttem, hogy kell a 4 Non Blondes, Vanilla Ninja ugyanakkor meg kell, hogy nem egy nő dobos, valamint ütős.

Mint egy lány zenekar, akkor valószínű,

A cseh Gaia Mesiah amely persze egy bass játékos, valamint a Pánik csak alul miatt az anyu, hogy én, mint egy design, mikor. Idővel rájöttem, hogy különböző más zenekarok, mint például Joan Jett  The Runaways, Warpaint, Vadak, Slater-Kinney, a cseh K2, A Nyomorúság, valamint egy párat, ami még mindig, hogy az én ízlésemnek egy kicsit. Csak a cseh hölgy zenekar egyszerűen gróf majdnem az ujjak, a kéz. A másik dolog, hogy mikor fog derülni néhány másik nő zenekar kitűnő, de a zene megéri nem lányos zenekar, csak azért, mert egy nő, zenekar, valamint a banki a kép a kiadások a minőség a zene Pedig a zene hasonló ahhoz, amit akarsz játszani A legtöbb nő zenekar, a CSEH köztársaság általában költözés a 2 gépet.

Játssz akár pop-rock, rock, punk-rock, stb a keményebb minták (nem cseh, vagy szlovák hölgy acél zenekar még nem tudom, sem a nők reggae/ska zenekar, csak engedd, hogy a vita tippek), vagy éteri ének pop, folk, vagy a világ dalok hölgy duó/trió/kvartett, a gitár, vagy egy további eszköz, egyfajta fuvola, hegedű, billentyűzet, talán cajonem, kivételesen a dob. Változatos lány zenekar, akkor keresse meg külföldön, még nem kell, elég sok rákeresni, valamint a keresés sokkal több a Youtube-on, Facebook, valamint különböző zenei platformok, valamint a weboldalak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here