Otthoni munka

0
1645

Az egész világon az egészségügyi szervezetek és a helyi önkormányzatok azt javasolják-és egyre inkább megbíznak -, hogy az emberek maradjanak otthon, kerüljék a közterületeket, és a társadalmi távolságtartást gyakorolják, hogy lelassítsák a COVID-19 elterjedését. Ha nem elég szerencsés, hogy egy Peloton bike vagy más képzelet fitness tech, hogy dolgozzon ki otthon, akkor még mindig kap egy komoly edzés. Egy nagyszerű módja annak, hogy fitt marad, miközben elkerüli a tornaterem, jóga studio, vagy gyakorlat osztály az, hogy próbálja ki az új fitness app.

Az igény szerinti edzéseket kínáló alkalmazások kiválasztása az elmúlt néhány évben felrobbant, olyan alkalmazások, amelyek segíthetnek otthon dolgozni, miközben otthon dolgozik. Sokan közülük különleges alkukat kötnek, arra várva, hogy több ember meghúzza magát otthon, és elkerülje a társadalmi tereket. Ezekkel apps, akkor kövesse együtt bármilyen osztály, mint a jóga, nagy intenzitású intervallum edzés (HIIT), futópad, vagy álló kerékpározás.

Könnyebb edzeni egy nappali szobában

Megnézhet egy előre felvett videót, csatlakozhat egy élő csoportos előadáshoz, vagy választhat olyan osztályt, ahol élő, illetve a szobában lévő oktató mellett élő résztvevők vesznek részt. Ha azt szeretné, hogy nagyon kevés kölcsönhatás más emberekkel, akkor biztosan választhat apps, edzések, hogy edzheti a rutin segítségével csak a hang. Ha mobilalkalmazást használ edzéshez, fontolja meg az Apple Airplay-re vagy a Google Chromecast-ra való csatlakozást, hogy a hírcsatornát nagyobb képernyőre küldhesse. Így egy kicsit könnyebb, hogy dolgozzon ki a nappaliban vagy a hálószobában.

Az alábbiakban 10 fitness apps, szerepel ábécé sorrendben, hogy használhatja otthon, hogy tartsa a tevékenységét, miközben a társadalmi távolság fenntartása. Ha egészségének más aspektusain dolgozik, tekintse meg a kedvenc fitness alkalmazásaink listáját, amely tartalmazza a súlycsökkentő alkalmazásokat, valamint a szabadtéri tevékenységek és sportok nyomon követésére szolgáló alkalmazásokat is. 8fit egy jó app edzések igény szerint, ha azt is szeretné, hogy adjunk egy diéta programot a fitness terv.

Ez az alkalmazás létrehoz egy személyre szabott edzésprogram az Ön számára alapján az eredményeket szeretné látni. Ez azoknak van, akik szeretik a sok útmutatást, javaslatot, emlékeztetőt, és utasításokat. Úgy dönt, egy cél, a lehetőségek, hogy lefogy, kap fitter izomgyarapodás. Akkor, hogy a cél konkrétabb, mint például csökkenti a testzsír 20 százalék három hónap alatt. 8fit figyelembe vesz egy csomó részletet rólad, amikor létrehozta a fitness terv, mint például, hogy a nap melyik szakaszában edz, vagy hogy Ön egy ambiciózus szakács, vagy inkább egyszerű étkezés előkészítése. Látni fogja a reális értékelés, hogy milyen nehéz vagy könnyű lesz, hogy elérje a célokat.

Az edzések változnak, és valaki erőt vagy rugalmasságot kényszerít arra,

Az alkalmazás segítségével videókról edzhet, rögzítheti, hogy mit eszik, illetve készíthet étkezési terveket receptekkel vagy bevásárlólistákkal. Az edzések változóak, némelyek arra kényszerítenek, hogy erőt vagy rugalmasságot fejlessz ki, míg mások inkább a kardio egészségére összpontosítanak. 8fit egy all-in-one fitness terv, hogy testre szabhatja az Ön ízlésének. Imádjuk Cassey Ho-t és a Blogírásait, amik formába öntik a testedet. Élénk, vidám, boldog és szórakoztató. Ha ez az, amit szeretsz egy videó edzés, akkor ez az alkalmazás az Ön számára. Minden videónak van egy leíró neve, hogy tudd, mi vár rád, és egy előnézet, ami megmutatja az időbeli elkötelezettséget.

A sok seggberúgós foglalkozása rövidebb 15 percnél. Lehet, hogy az izzadság tánc közben, csinál egy gyors HIIT edzés, vagy erő fel a karok, lábak, fenék, vagy a has. Van egy nagy választék hosszú és stílusos, bár azt mondanám, hogy minden edzése nehéz. Az edzéseket a Blogilátok webhelyéről, alkalmazásáról vagy a YouTube csatornáról is elérheti.

Az edzéskatalógus nagyszerű

A mobil app jön exkluzív videók, hogy lehet kapni a la carte minden. Ha a Blogilátok hangzanak fel a sikátor, van más tartalom, hogy vizsgálja meg itt is, mint például receptek, fitness ajánlások, egy edzés naptár, valamint egy egészséges adag test pozitivitás. Függetlenül attól, hogy van-e Fitbit trackered, használhatod a Fitbit Coach alkalmazást (korábban Fitstar) a videó edzések, hogy meg tudod csinálni szinte bárhol. Az edzés három tényező alapján történik: a test mely részein szeretne dolgozni, a nehézségi szint, valamint az, hogy mennyi időt szeretne eltölteni. Az edzéskatalógus nagy, és az Ön számára megfelelő tartalmat kell megtalálnia.

FitOn egy másik nagy app at-home fitness osztályok egy app, különösen, ha azt szeretnénk, hogy kötelezze el magát a hosszú távú cél. Amikor feliratkozik a Fitonra, létrehoz egy profilt, amely tartalmazza a kívánt intenzitási szintet az edzések, a fitness cél, milyen típusú osztályok élvezik a legtöbb, hány ülés hetente fog csinálni, és mennyi ideig kell minden munkamenet. Styles, akkor választhat a kardio, erő, stretching, jóga, barre, kickbox, HIIT, stb. Vannak speciális igényeknek megfelelő osztályok is, mint például az alacsony hatás és a szülés előtti állapot. Még meditáció is van a mentális jólétedre. Ha szeretne csatlakozni csoport osztályok virtuálisan, akkor szüksége lesz egy fizetett előfizetés. A többi alkalmazás ingyenes.