A világjárvány gyengítette a fitneszközpontot

0
2010

Március végén, amikor a kanadaiak még mindig próbálják feldolgozni a fogalom a hosszú lezárás, Research Co. és a gleccser Média feltett egy kérdést a fizikai aktivitásról. Akkoriban a kanadaiak 30% a azt mondta, hogy otthon gyakoroltak gyakrabban, mint a COVID-19-es járvány előtt, beleértve a brit kolumbiaiak 36% át. A szokásaink megváltoztatása általában nehéz. A lezárás első napjai talán arra ösztönözték a kanadaiakat, hogy másképp cselekedjenek, de az új tulajdonságokat nehéz betartani. Április közepére néhányan bizakodtak a túlevésről (29%) és a túl sok alkohol fogyasztásáról (13%) a világjárvány idején. Épp a múlt héten, beszéltünk a felértékelődéséről Y-generáció a termékek sült otthon látta 30% a kanadaiak elismerik, hogy hízott a COVID-19 pandémia. Ezúttal a figyelmünk visszatért a testmozgáshoz.

A kanadai fizikai aktivitási irányelvek azt javasolják, hogy a Kanadában élő felnőttek hetente legalább két és fél óra mérsékelt vagy erőteljes aerob testmozgást végezzenek. Szerte az országban, több mint egyharmada kanadaiak (36%) azt mondta nekünk, hogy képesek voltak teljesíteni ezt a célt “minden héten”, mielőtt a COVID-19 világjárvány kezdődött, míg 24% volt képes erre “a legtöbb héten. Ötből majdnem kettő 18-34 éves (38%) és 35-54 éves (38%) azt állítja, hogy az idei év elején minden héten elérte a kívánt gyakorlási küszöböt, az Ontariusok 38% – ával, Albertans 37% – ával és a brit kolumbiaiak 36% – ával együtt.

A testmozgás csökkenése minden korosztályban megjelenik

Mit számít egy járvány? Néhány felnőttek otthon dolgozik, valamint gondoskodik a gyerekeket, sok edzőtermek, fitness-létesítmények zárt vagy lassan újbóli korlátozott idő slots, a kalória égett az egész országban jelentősen csökkent. Ebben a hónapban a kanadaiak mindössze 29%-a gyakorol erőteljesen két és fél órán keresztül minden héten, hét ponttal csökkent azóta, hogy a COVID-19 nem befolyásolta a terveinket. Az esés a testmozgás jelenik meg minden korcsoportban, a millennials megpróbálja a legjobb fenntartani a testedzés rutinok minden héten (34%, le négy pontot). Az X generáció kevésbé volt sikeres(29%, hét ponttal csökkent). Baby boomers is zuhant ezen a mérésen, 25% – ról 33%.

British Columbia aggasztó ingadozást mutat. Március előtt, csak 19% a tartomány lakói azt mondta, hogy “soha” elérte a kívánt küszöböt élénk testmozgás, kötött a legalacsonyabb számot az országban Alberta. Most, közel három a 10 Brit Kolumbiai (28%) feladta a gyakorlását, a harmadik legmagasabb szint az országban után Atlantic Canada (33%) és Quebec (29%). I. E. 10 lakosa közül gyakorlatilag az egyik – általában a legalkalmasabb tartomány-egyszerűen feladta a gyakorlást. A jelenlegi helyzet arra kényszeríti az embereket, hogy új megoldásokat találjanak. Néhány héttel ezelőtt, a brit kolumbiaiak 47% – a azt mondta, hogy nem mennek vissza a tornaterembe a COVID-19 elleni oltás nélkül, ami a nők 54% – ára emelkedett.

A gyakorlatot a világjárvány érintette

Ebben a legutóbbi közvélemény-kutatás, gyakorlatilag a fele a kanadaiak (49%) azt mondják, hogy a gyakorlat gyakorlat hatással volt a pandémia. A legnagyobb visszaesés, amely érinti a lakosok 33% – a, hogy nem tud menni egy edzőterem vagy közösségi központ. Ez különösen problematikus a 18-34 éves kanadaiaknak (48%), valamint a brit kolumbiaiaknak és Ontariusoknak (egyenként 39%). Vannak más összetevői a fizikai aktivitás, hogy hiányzik. Ötből egy kanadai (21%) Már nem jár uszoda, kisebb arányok már nem vesz részt a szervezett sport liga (15%), megy a jóga studio (13%), vagy játszik pickup sportok, amelyek nem részei a liga (12%).

A bezártság néhány kanadait kreatívabbá tett. Négyből egy (25%) követi edzés vagy rutin online, 17% úgy döntött, hogy vesz fel egy sport, amely nem igényel felszerelést, 12% szerzett súlyemelő felszerelés és 9% vásárolt egy kardio gép otthonuk, mint egy elliptikus, futópad vagy hegymászó. A kanadaiak tettei nem egyformák az egész országban. Míg az Ontariusok 52% – A úgy döntött, hogy nem tesz semmi újat, hogy az edzés fix, az arány nagyobb Albertában (54%), Quebec (56%) és British Columbia (61%). Az ország lassan újra kinyit, minden tartomány határozza meg az iránymutatásokat, amelyeket be kell tartani, hogy megakadályozzák a második hullám a fertőzés ősszel. A kilátások egy nyár néhány formája a szabadtéri tevékenységek életben marad, de a szervezett sport-és pickup játékok úgy tűnik, hogy nagyobb a kockázat. Mindenesetre, néhány kanadai rugalmasságot mutat abban, hogy megpróbálja újraalkotni a konditermeket otthon, és kitalálni, hogyan lehet egészséges maradni. 

Mario Canseco a Research Co elnöke. Az eredmények egy online tanulmányon alapulnak június 8-tól június 10 között 1000 felnőtt Kanadában. Az adatokat statisztikailag súlyozták a kanadai népszámlálási adatok alapján a kanadai korra, nemre és régióra vonatkozóan. A hibahatár – amely a minta variabilitását méri-plusz vagy mínusz 3.1 százalékpont, 19-szer 20-ból. Jan Sobel Fredheim habozás nélkül visszament a Viera edzőterembe. Számára ez fontos a testnek és az elmének, különösen a COVID-19 okozta stressz miatt. (Egészségügyi első kép). BREVARD COUNTY * VIERA, FLORIDA-the first-week Health First ‘ s Pro-Health & Fitness Center Reisen its doors, Jan Sobel Fredheim had no habites going back to the Viera gym. Számára ez fontos a testnek és az elmének, különösen a COVID-19 okozta stressz miatt. Az emberek mentális egészség, hatalmas, hogy nyitott,” az egykori Brevard természettudomány tanár mondta. “A maszk marad, de az edzőterem itt van.

Pro-Health & Fitness, miután az állam lehetővé tette újbóli megnyitását

Jan és még sokan visszamentek a Pro-Health & Fitness-be, miután az állam engedélyezte, hogy újra kinyisson – a társadalmi távolságtartással és más biztonsági óvintézkedésekkel. A közelmúltban, péntek délután, az ilyen intézkedések célja, hogy megvédje a tagok és munkatársak voltak nyilvánvaló-jelei, hogy legalább egy ideig, ez az új normális. Jon Williams, a Pro-Health & Fitness igazgatója azt mondta, hogy számos taktikát vetettek be, hogy megóvják a wellness-t és az egészséget a létesítményben. Markerek és jelzések, melyek társadalmilag távolra bátorítják az embereket, gyakran és többet. A személyzet folyamatosan kerekíti a területet, tisztító berendezések, stb. Vannak kézi higiéniai állomások, tisztító kellékek a tagok fertőtleníteni berendezések használata után az egész edzőteremben.

Minden más kardio gép le van zárva, hogy a tagok fenntartsák a hat láb távolság mások. A szabad súlyok nyitva maradnak, amíg a tagok szociálisan távol. Minden munkatársnak maszkot kell viselnie. A tagoknak nem kell maszkot viselniük, de erre nagyon bátorítják őket. Csoport fitness osztályok felfüggesztik most, állam mandátumonként. Jon azt mondta, a tagok nyugodjanak meg, tudva, hogy Pro-Health & Fitness reméli, hogy biztonságosan visszatér a kibővített szolgáltatások, Ha ez biztonságos. Jelenleg a medencék nyitva vannak, a személyes képzés, valamint az új tagsági orientáció elérhető. Követjük az állam által adott iránymutatásokat és ajánlásokat” – tette hozzá Jon. “Várjuk a következő lépést, amely megnyitja KidFit(gyermekgondozási szolgáltatások) június 1-én.