Cukorbetegségben szenvedő személy.

0
1773

Több, mint 350 embert szükség volt képes szerezni az orvosi eszközök a cukorbetegek, egy jótékonysági kampányt indított hétfőn a Rabat az egyesület által SOS Cukorbetegség. Ez a művelet a szolidaritás, a családtagok számára a követelmény ebben a megtiszteltetés hónap, a Ramadán, előírja, hogy az eloszlás 1,400 doboz vizsgálat csíkok, önellenőrzés a vér cukor, 8 000 lándzsa vizsgálatra vércukorszint.

Szerint az egyesület elnöke, Seddik El Aoufir, önellenőrzés, az egyik a négy arany szabályok cukorbetegség, továbbra is kiemelkedő a jelentősége az értelemben, hogy lehetővé teszi a diabéteszes ember, hogy meghatározza a vércukorszint bármikor valamint bármely helyen. Egy teljes költsége gyakorlatilag 200,000 dirham, finanszírozott rész keresztül hozzájárulások, a kampány tartozik a felismerés, tevékenységét a társulási felé ügyfelek sokkal jobb, közigazgatás, a betegség, valamint sokkal jobb a megelőzés, a nehézségekkel.

Cukorbetegség krónikus betegség.

Az egész hónap a böjt, az egyesület növeli a felvilágosító tevékenységek, mint a mostani vizsgálat a diabéteszes láb alatt a téma “állj ellen a fenyegetés a diabéteszes láb”. Célja, hogy március utolsó a “jegyet a cukorbeteg”, figyelembe kell venni, mint egy eszköz, amely lehetővé teszi a kommunikációt a különböző egészségügyi szakértők, hogy harmonizálja a terápia.

A minisztérium szerint az Egészségügyi, nagyobb, mint 2 millió ember 18 éves, valamint azt is, hogy Marokkóban él a cukorbetegség, amely 50% – os figyelmen kívül hagyni a betegség, míg a fiatalok diabetes mellitus közelíteni, hogy több, mint 15000. A Diabetes mellitus krónikus betegség okozhat számos jelentős tartós szövődmények, mint például a vaksághoz, a vese állapotát, amputáció, a csökkentett végtagok, azonban szintén egy hajlam, hogy a szívinfarktus, a stroke, valamint ennek következtében a korai halál. Gyerekek, valamint a vezető a csapat leginkább hajlamosak különféle szenvedés kapcsolódik ez a feltétel.

Egy felnőtt tizenegy a bolygón, vagy 425 millió ember szenved diabetikus problémák. Ez 10 millió nagyobb, mint a 2015-ig, számok szerint megjelent kedden a Nemzetközi Diabetes Szövetség (IDF). Svájcban, 500′ 000 ember foglalkozik ez a betegség, a szerint, hogy a svájci Szövetség, a diabetes mellitus. “Ez az egyik legnagyobb egészségügyi vészhelyzetek a világon. Több intézkedésre van szükség ( … ), hogy csökkentse a pénzügyi, valamint a szociális probléma”, hogy ő képviseli a bíró, az IDF az esemény a világon, Nap elkövetett, hogy ezt a feltételt.

A testben a cukrok asszimilációjának feltétele.

Úgy becsüli, hogy diabetikus problémák számlák 12% – a, egészségi kiadások világszerte, vagy összesen 727 milliárd dollárt”. A szub-szaharai Afrikában befolyásolja. A cukorbetegség, “mely kapcsolatban számos kérdést érintő, a szem, szív, vese, idegek, lábát”, szól 629 millió ember 2035-re, ahogy megjósolta a FID. Bár általában úgy gondolják tévesen, hogy a cukorbetegség egy olyan betegség, a gazdag, a szub-szaharai Afrika régió a világon, ahol a cukorbetegség az egyik előre, a földön (+109% – hoz képest 22% Európában), még mindig figyelmeztette a szövetség.

Megjelent November 14-én, 2017 at 21:55 – módosított November 14-én 2017 22:13 2-es típusú cukorbetegség. A cukorbetegség, a feltétel, hogy az asszimiláció a cukrok a szervezet által, létezik a 2 féle. 2-es típusú cukorbetegség (gyakorlatilag 90% – át esetben) megfelel egy hosszan tartó növelje a sebességet, a cukor a vérben, gyakran társul súly problémák, életmód (inaktivitás, diéta ). Kedves 1-es típusú cukorbetegség, ami azt mutatja fel, leggyakrabban a brutális, ahogy a gyerek vagy fiatal felnőtt évei, amelyeket a nem megfelelő termelési, inzulin, a hormonális ügynök által gyártott, a hasnyálmirigy.

Diabetikus problémák, tartós betegség, amely nem gyógyítható, de az irányítást. Ez által azonosított növekedése az arány a cukor a vérben (hiperglikémia) által kiváltott egy hiányában vagy annak hiánya insulin (hormonális ügynök kiválasztódik a hasnyálmirigy által játszik, amely jelentős feladatot az irányítást a cukor szintjét a vérben. A magas ár a cukor, folyik a vér fog vezetni, hogy a tartós problémák, különösen a diploma a láb.

A bőr és az izmok megváltozása cukorbetegek esetén.

A kis idegesség, a láb befolyásolhatja, valamint hozzon létre egy csökkentése, a fájdalom érzése. Az apró sebek nem érezte az egyén végső soron pedig gyorsan növekszik a seb, annál is mélyebb. A fertőzés kockázata is amputációk sokkal magasabb az ember cukorbeteg.
A vér áramlását a láb is befolyásolja, hogy egy nem megfelelően kontrollált diabetes mellitus következésképpen csökken az oxigén kínálat, hogy a láb. Ez a probléma vezet lassabb fellendülés, valamint felvetette a fertőzés veszélye.

Az izmok, valamint az ízületek, a lábát is hasonlóképpen befolyásolja, ami egy alakváltozás a lábát. A nyomás következtében elosztani a különböző módon, a láb, ami a fejlesztési pontokat, vagy túl sok a stressz. Sebek a bőrön okozta ezt a kóros stressz.

Bármilyen diabéteszes egyén, javasoljuk, hogy konzultáljon egy pedikűröshöz legalább 1 alkalommal minden évben. A lábápoló képes felmérni az alapvető wellness a láb végző vizsgálatok vascularis neurológiai problémák, valamint az is, hogy megtalálja helyét nem gyakori stressz, a lábak. Ez lehet az ön számára a tanácsadás érdekel, különösen, hogy a problémát.